adding xprofile for this user

the code I am created that makes the users register and auto login. My difficulty is in adding xprofile for this user. Could you help me? add_action(‘quform_post_process_7′,’register’, 10, 2); function register ($result, $form) { $username = $form->getValueText( ‘quform_7_6’ ); $email = $form->getValueText( ‘quform_7_6’ ); $password = $form->getValueText( ‘quform_7_7’ ); $role = ‘shop_manager’; $userId = wp_insert_user(array(…

js file in custom module’s library is not attached when big pipe is running

I have a custom module, filter_component, that provides a form. In the form I have: $form[‘#attached’][‘library’][] = ‘filter_component/filter-component’; In filter_component.libraries.yml I have: filter-component: version: 1.x js: js/filter_component.js: {} dependencies: – core/jquery – core/jquery.once filter_component.js begins with: (function ($, Drupal) { Drupal.behaviors.filterComponent = { attach: function (context, settings) { $(‘.block-filter-component’, context).once(‘filterComponent’).each(function() { Everything works fine, but…

Writing LaTeX formulas with MathJax on WordPress site: the simplest way (possibly without affecting header.php)?

I’m trying to add some math formula using LaTeX on the math part of my site, http://onlinemathbiz.com/linear-algebra/. I’ve already installed MathJax, and I can see it from my settings. However, when I try to edit the above site with Elemenator, I’m having problem to display the math. Here’s what I’ve tried: I went on to…

WordPress – SSL not working – browser console error “Mixed Content” and “Failed to load resource”

I wanted to run SSL on my website (tomcar24.pl) but I can’t probably due to console error: http://prntscr.com/qc74tr http://prntscr.com/qc755u I tried to find that old domain geriamedica.pl (I used it while developing website) but can’t at all. I have downloaded all possible folders – theme and plugins – didn’t find anything. Changed theme to default…

Error when submitting ContactForm, submitting with admin-ajax [closed]

I am no programmer and cannot find any solution on the web, except with good or indepth knowledge. Hope someone can point me in the right direction with this: When submitting a from (in popup) i get this “error” and the form keeps the loading wheel, but nothing happens: admin-ajax.php?action=adifier_get_unread_message_num (these are the query string…