Shortcode select another dbbase

i need connect another database in same host and return product value(woocomerce). The return is null add_shortcode(‘product_project_test’, ‘product_project_test’); function product_project_test() { $mydbTest = new wpdb(‘user’,’password’,’dbname’,’localhost’); $result= $mydbTest->get_results(“SELECT `meta_value` FROM `wp_postmeta` WHERE ‘post_id’ = 5338 AND ‘meta_key’ = ‘_sale_price'”); $price = $result[0]; $price = number_format($price, 2, ‘.’, ‘,’); return ‘$ ‘.$price; } SQL Consult SELECT `meta_value`…

Take input result value and add that to the cart

I need to get the result value of this calculator to add to the cart from the product page for both single and configurable products. I add the calculator to catalog_product_view.xml <block class=”Magento\Framework\View\Element\Template” template=”Magento_Theme::html/calc.phtml” name=”calc”/> Then I copied the code from addtocart.phtml to calc.phtml as the button and changed the QTY to my result value…

WordPress Multi-site network tab throwing ‘Error too many redirect errors’

Has anyone come across this issue.. whenever I try to access the /network section of my multisites it doesn’t work which just started recently. It throws a ERR_too_many_redirects error and just shows a blank page. Here is the notice that I got on /wp-admin: Here are the debug errors that I’m receiving: Notice: wp_check_site_meta_support_prefilter was…

Take input result value and add that to the cart

I need to get the result value of this calculator to add to the cart from the product page for both single and configurable products. I add the calculator to catalog_product_view.xml <block class=”Magento\Framework\View\Element\Template” template=”Magento_Theme::html/calc.phtml” name=”calc”/> Then I copied the code from addtocart.phtml to calc.phtml as the button and changed the QTY to my result value…

WordPress Multi-site network tab throwing ‘Error too many redirect errors’

Has anyone come across this issue.. whenever I try to access the /network section of my multisites it doesn’t work which just started recently. It throws a ERR_too_many_redirects error and just shows a blank page. Here is the notice that I got on /wp-admin: Here are the debug errors that I’m receiving: Notice: wp_check_site_meta_support_prefilter was…