Custom module send email with custom language

I made a custom module that send an email to my customers. app/code/Local/CustomEmail/registration.php <?php \Magento\Framework\Component\ComponentRegistrar::register( \Magento\Framework\Component\ComponentRegistrar::MODULE, ‘Local_CustomEmail’, __DIR__ ); app/code/Local/CustomEmail/etc/module.xml <?xml version=”1.0″?> <config xmlns:xsi=”http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance” xsi:noNamespaceSchemaLocation=”urn:magento:framework:Module/etc/module.xsd”> <module name=”Local_CustomEmail” setup_version=”1.0.0″> </module> </config> app/code/Local/CustomEmail/etc/email_templates.xml <?xml version=”1.0″?> <config xmlns:xsi=”http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance” xsi:noNamespaceSchemaLocation=”urn:magento:module:Magento_Email:etc/email_templates.xsd”> <template id=”myemail_email_template” label=”My Label” file=”custom_email.html” type=”html” module=”Local_CustomEmail” area=”frontend”/> </config> app/code/Local/CustomEmail/view/frontend/email/custom_email.html These emails should be sent by an external script…

Unable to deploy, failing on slug prepare/upload

There is an issue in some of our shared environments where deployment fails intermittently on the “Preparing slugs” step. No other details are in the error log. Has anyone experienced this or can think of possible root causes? Deploying applications Starting deployment Preparing slugs E: Failed to upload slugs E: Command ‘[‘ssh’, u’2.xxxxxx.ent.magento.cloud’, ‘sudo /etc/platform/xxxxxx/rebuild_slug.sh…